redesign website Jeugdzorg Nederland: branchevereniging voor jeugdzorgorganisati

redesign website Jeugdzorg Nederland

Bedrijf

Jeugdzorg Nederland is de branchevereniging voor jeugdzorgorganisaties. Ze behartigt de belangen van ondernemers in de jeugdzorg en treedt op als werkgeversorganisatie. Vrijwel alle organisaties die vallen onder de Wet op de jeugdzorg zijn lid. Jeugdzorg Nederland biedt zelf geen directe zorg voor de jeugd, maar schept de voorwaarden waaronder haar leden hun werk optimaal kunnen doen.

Gevraagd

We willen een onze website een update geven, zodat deze dynamischer wordt met een look en feel van deze tijd.

Ontwikkeld

We hebben samen met Taluut de Jeugdzorg website voorzien van een nieuw design. Het menu hebben we horizontaal gemaakt en dankzij een handige homepage module kan Jeugdzorg bepalen welk nieuws en welke content op de homepage onder de aandacht worden gebracht.

website www.jeugdzorgnederland.nl

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Er zijn altijd wel momenten dat je snelle en directe ondersteuning nodig hebt. En dat weet Pazion heel goed te realiseren; persoonlijk contact en snelle oplossingen. We hebben op tijd de website in de lucht gekregen.

De Techniek Academie

Jacques de Groot

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies Accepteren Meer informatie