redesign website Jeugdzorg Nederland: branchevereniging voor jeugdzorgorganisati

redesign website Jeugdzorg Nederland

Bedrijf

Jeugdzorg Nederland is de branchevereniging voor jeugdzorgorganisaties. Ze behartigt de belangen van ondernemers in de jeugdzorg en treedt op als werkgeversorganisatie. Vrijwel alle organisaties die vallen onder de Wet op de jeugdzorg zijn lid. Jeugdzorg Nederland biedt zelf geen directe zorg voor de jeugd, maar schept de voorwaarden waaronder haar leden hun werk optimaal kunnen doen.

Gevraagd

We willen een onze website een update geven, zodat deze dynamischer wordt met een look en feel van deze tijd.

Ontwikkeld

We hebben samen met Taluut de Jeugdzorg website voorzien van een nieuw design. Het menu hebben we horizontaal gemaakt en dankzij een handige homepage module kan Jeugdzorg bepalen welk nieuws en welke content op de homepage onder de aandacht worden gebracht.

website www.jeugdzorgnederland.nl

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

Via via kwam ik in contact met Pazion. Het zelf kunnen wijzigen van de website en het hebben van een goed en snel bereikbaar aanspreekpunt waren voor mij reden een hostingcontract af te sluiten met dit bureau.

HJ Bouwkundig Tekenbureau

Technisch tekenaar - Jan Hartman

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren