Redesign Brabo Hockey

Redesign Brabo Hockey

Bedrijf

Door het combineren van vooruitstrevende met traditionele designs is het onze ambitie elke hockeyliefhebber aan te spreken. Wij en onze nationale- en internationale Brabo-dealers hebben het grootste vertrouwen in de nieuwe Brabo collectie.

Gevraagd

Een redesign van de bestaande website. Deze geeft focus op het flitsender maken van de site. Daarnaast wordt er ook meer duidelijkheid geboden voor de bezoeker.

Ontwikkeld

We hebben met name de volgende onderdelen van de website verandert:

  • Homepage
  • Nieuwe collectie
  • Product detail
  • Sticks
  • Dealers
  • Players

We hebben onder andere een nieuwe banner en een aantal nieuwe blokken toegevoegd waar Kubus sports makkelijk wijzigingen in kan aanbrengen.

additionele informatie

Product assortiments website Brabo hockey: We hebben de websitestructuur veranderd. Deze is nu meer gericht op alle artikelen. Er zitten wat nieuwe features in en alles voorzien van een nieuw design van Neverseen.

Brabo hockey website product assortiment: We hebben een website met CMS ontwikkeld waarbij Neversees het desing heeft verzorgd. Het CMS biedt de mogelijkheid om content, producten, winkels en media toe te voegen. Verder beschikt de website over een storelocator. Dit is functionaliteit waar een bezoeker zijn of haar postcode invult en vervolgens ziet waar de dichstbijzinde winkel zit die Brabo artikelen verkoopt.

website www.brabohockey.com Tags

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

Ik heb met Pazion samengewerkt in de ontwikkeling van diverse websites voor Droog. Pazion was benaderbaar en flexibel en dacht ver mee in projecten die wij online wilden realiseren - en realiseerde ze.

Droog BV

Ivan Beemster

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren