rantrime.nl: nieuwe website voor de paardrijvereniging van Hierden

rantrime.nl: nieuwe website voor de paardrijvereniging van Hierden

Bedrijf

Rantrime bestaat uit 3 KNHS aangesloten verenigingen:

  1. L.R. de Randmeerruiters (paarden)
  2. P.C. de Trippelaartjes (ponies)
  3. Menvereniging Hierden


We beschikken over 2 rijhallen (25x60m en 20x60m ) een ruim buitenterrein en natuurlijk een gezellige kantine.Naast de wekelijkse lessen worden dressuur,spring en men wedstrijden georganiseerd.

Gevraagd

Er werd gevraagd om de techniek te leveren voor een nieuwe website. Een website met een nieuw design geleverd door Broad Communications.

Ontwikkeld

We hebben de technische eisen en wensen door genomen en een CMS systeem op maat gebouwd waarmee de verschillende verenigingen hun content en beelmateriaal kunnen beheren.

Naast de standaard content structuur kunnen er berichten worden geplaatst door de website bezoekers. De berichten zijn via het CMS zijn te beheren, evenals nieuwsartikelen, gastenboek of hele fotoalbums van evenementen.

website www.rantrime.nl Tags

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

Het is prettig zaken doen met een bedrijf, waarbij de bedrijfsfilosofie gericht is op klant tevredenheid en er meegedacht wordt om tot het beste resultaat te komen en er tijd besteed wordt aan persoonlijke aandacht.

Green Root Solutions

SAP / ABAP programmeur - Peter Groeneweg

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren