Prolimit update

Prolimit update

Bedrijf

Prolimit is een merk dat zich richt op kitesurf, windsurf en golfsurf producten. Zij bieden wereldwijd een toonaangevend assortiment voor hun doelgroep. Voorbeelden van de producten zijn wetsuits, trapezes, surfschoenen, surfgieken en tassen.

Gevraagd

Een aantal verbeteringen aan de websites prolimit.com die betrekking hadden op de backend en frontend. We hebben de usability, design en socialmedia vernieuwd en verbeterd.

Ontwikkeld

In het CMS (backend) hebben icoontjes dynamisch gemaakt en meer afbeelding smogelijkheden voor de productview pagina's. Door deze extra mogelijkheden wordt het voor de bezoekers beter en gebruiksvriendelijker bij het bekijken van de producten.

In samenwerking met Neverseen hebben we de header, achtergrond en productview pagina's aangepakt op design.

Daarnaast hebben we social media (o.a Facebook) bij elk product en nieuws item toegevoegd. Ook de Facebook "like" functies zijn nu geplaatst op de website.

additionele informatie

Prolimit kite/wind/surf product assortiment website:
We hebben een website ontwikkeld in samenwerking met Neverseen. Het product assortiment is in duidelijke groepen onderverdeeld en met een 'productfinder' kan de bezoeker zijn of haar producten eenvoudig vinden. Om de sport echt te beleven komen de teamriders met beeld en video aan bod. De gehele website is met behulp van ons gebruiksvriendelijke CMS onderhoudbaar. 

website www.prolimit.com Tags

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Pazion bouwt en verzorgt de websites en hosting van onze diverse merken. Een stabiel en betrouwbaar bedrijf waar ze altijd de tijd nemen voor onze vragen.

Kubus Sports

Internet marketeer - Marielle van de Munt

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies Accepteren Meer informatie