Fulltopia community website

Fulltopia

Bedrijf

Fulltopia.com, een project vanuit het Museum voor de hedendaagse kunt in Antwerpen ( MUHKA), wil een instrument zijn voor het identificeren en lokaliseren van verlangens in de samenleving. Eens volledig functioneel, zal het gebruikers niet alleen helpen elkaars behoeften en gedragspatronen te begrijpen, maar ook om in niet-symbolische en zeer reële termen hun tijd, kennis en vaardigheden te delen, en geld als een instrument van uitwisseling te omzeilen. Francisco Camacho Herrera wil deze interactieve website laten knagen aan de wortels van het kapitalisme. Tijdens en na de tentoonstelling zal de ontwikkeling en aanpassing van fulltopia.com aan één of meerdere gemeenschappen van gebruikers verdergezet worden.

Gevraagd

Een community website ontwikkelen waarin vraag en aanbod op een laagdrempelige manier bij elkaar komen. Op de website fulltopia.com moeten mensen met gemeenschappelijke wensen bij elkaar gebracht kunnen komen.

 

Ontwikkeld

Op basis van bestaande code die incompleet was hebben wij er een werkend geheel van gemaakt, zodat de community website representatief en eenvoudig in gebruik is.
 

website http://www.fulltopia.com/account/dashboard.php Tags

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

THANK YOU for the wonderful website and especially for the really great service.

BCM Academy GmbH

Consultant - Christiansen

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren