Duitse webshop Emtra Hygiëne & service

Duitse webshop Emtra Hygiëne & service

Bedrijf

Emtra Hygiëne Service biedt een compleet assortiment aan dispensers, vullingen en diensten voor de sanitaire ruimte. De dispensers en vullingen worden direct vanaf de fabrikant of importeur afgeleverd, mede hierdoor kunnen wij deze dispensers en vullingen snel en tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Gevraagd

Een online webshop gericht op duitse afnemers. Waarin beheer, online betaalmethoden, eigentijds webdesign en een geschikt hostingpakket centraal staat.

Ontwikkeld

Voor het beheer hebben we het OpenCart CMS gebruikt en voor de betaalmethoden is Multi Save Pay geïntegreerd. Het design is gemaakt door Neverseen en de hosting hebben wij hiervoor de webshop aangepast zie: http://www.pazionhosting.nl/

additionele informatie

Corporate website met product catalogus Emtra Hygiëne & Service: We hebben een website ontwikkeld met alle producten op categorie gesorteerd. Hiernaast de mogelijkheid om een offerte aan te vragen met de gewenste producten.

website http://www.emtra.eu/ Tags

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Wij hebben onze website al enige tijd ondergebracht bij Pazion. Bij vragen van onze kant wordt er altijd adequaat gereageerd en snel oplossingen aangeboden. Wij willen Pazion van harte aanbevelen.

Blijsie audiovisueel

Videoproducer - Evert Blijsie

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies Accepteren Meer informatie