Over ons

Over ons

Loop je ergens tegenaan of wil je de efficiëntie van je bedrijf verhogen? We kunnen ICT-oplossingen aanbieden voor je problemen, iets waar we jarenlange ervaring mee hebben. Je kunt bij ons terecht voor het gehele technische traject van analyse, (door)ontwikkeling en beheer van websites, webapplicaties en mobiele applicaties.

Ons team bestaat uit de webdevelopers Paul Groeneweg, Andy Egwumba, Tom Groot en Rutger Duistermaat. Richard van Duijvenbode is onze lead developer. Maarten Buser is onze internetmarketeer.

Hier vind je meer over de techniek waar we mee werken.


Achtergrond

Pazion is in 2003 begonnen als eenmanszaak. Oprichter/eigenaar Paul Groeneweg voorzag dat bedrijven steeds meer online zouden gaan doen, en daardoor ook meer IT-oplossingen nodig zou hebben. Vanaf het begin richtte Pazion zich dan ook op geavanceerde IT- en automatiseringsoplossingen voor MKB-bedrijven.

Vanaf 2006 is Pazion zich ook gaan toeleggen op het bouwen van online applicaties, zoals webshops. Mede door de behoeftes van de klanten, verschoof de focus naar het bouwen van webapplicaties. Dat leidde in 2011 tot het bouwen van Sitepublisher, het eigen CMS, waarmee nog beter en sneller gereageerd kon worden op de klantbehoefte. Inmiddels is Sitepublisher toe aan haar vierde versie, en is er met dit platform menig maatwerkapp gebouwd, tot grote tevredenheid van onze klanten. Het klantenbestand groeide en daarmee ook Pazion zelf: de eenmanszaak werd vanaf 2012 een bedrijf met meerdere werknemers, waaronder verschillende webdevelopers. Zo kunnen we meerdere en grotere projecten oppakken. Vanaf 2017 is Pazion een bv.
 

Persoonlijk en efficiënt

Pazion is gespecialiseerd in maatwerk en hecht waarde aan persoonlijke aandacht en service. Wederzijds vertrouwen is cruciaal. Klanten houden we op de hoogte van het ontwikkelingsproces, en er is natuurlijk ruimte voor tussentijdse feedback. Ook hebben we ruime ervaring met een keur aan softwarepakketten. Die software houden we up to date: niet alleen voor onszelf, maar ook voor jou.
 
Bijzonder aan Pazion is dat je als klant direct en persoonlijk contact kunt opnemen met onze webdevelopers, mocht je ergens tegenaan lopen. Zo kunnen we je efficiënt helpen en blijf jij op de hoogte van de ontwikkelingen. Wees dus niet bang voor een projectmanager die alles afschermt.
 

Agile werkwijze

Pazion is een webontwikkelaar die agile werkt, wat de efficiëntie verhoogt en de kosten zo laag mogelijk houdt. We werken aan de hand van korte termijnen, ook wel sprints genoemd.

Aan het einde van een sprint krijg je een tussentijdse oplevering van een product of werkende software tijdens deze sprint is ontwikkeld. Je krijgt de tijd om te beoordelen of het product naar wens is en hebt de mogelijkheid om gewenste wijzigingen door te geven. Je komt niet voor verrassingen te staan – tenzij ze positief zijn, natuurlijk. Zo kunnen we stap voor stap naar het eindproduct werken, terwijl jij een duidelijk overzicht behoudt van de ontwikkeling daarvan.

Jouw feedback is essentieel voor deze werkwijze. Zo kunnen we direct aanpassingen maken en snel bijsturen, zodat het product aan je wensen voldoet. Door deze werkwijze blijf je betrokken bij het project en heb je constant een overzicht van de ontwikkeling van je product.


Geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 Bekijk het werk waar wij trots op zijn!

 

Wij helpen organisaties om slimmer, sneller en goedkoper te werken met software op maat. Wil je weten hoe?

Bekijk dan onze meest recente cases (whitepaper)
 

 

lees over ons werk

Wij werken veel makkelijker en efficiënter met het systeem dat door Pazion is ontwikkeld. Van een stand-alonesysteem zijn we overgestapt naar een ordersysteem dat helemaal online draait. Ik kan nu vanaf iedere locatie en apparaat mijn orders invoeren en doorsturen. De rapportage is zeer duidelijk, dus we weten op ieder moment hoe we ervoor staan.

The Agency

Erik Jan van Gestel, eigenaar The Agency

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.
Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren