Over ons

Over ons

We zijn gespecialiseerd in het gehele technische traject van analyse, (door)ontwikkeling en beheer van website, webapplicatie en mobiele applicatie. Met de vele jaren aan ervaring kunnen we vanuit Arnhem al je internet gerelateerde vraagstukken realiseren.

Al onze maatwerk webapplicaties zijn ontwikkeld vanuit de gedachte dat het een hoogwaardig gereedschap is wat je de mogelijkheid biedt om je bedrijfsprocessen te verbeteren. Of het nu gaat om gemak, kostenbesparing of het terugdringen van de foutmarge, we kunnen dankzij onze ruime technische ervaring een oplossing realiseren die naadloos op je behoefte aansluit.

Agile

Agile

Voor de ontwikkeling van je website of applicate hanteren wij een agile werkwijze. Deze werkwijze is ontwikkeld zodat we voor jou op een efficiënte manier flexibel te werk kunnen gaan en daarmee de kosten laag kunnen houden.

 
Techniek

Techniek

De manier waarop we je website bouwen, is van groot belang voor het resultaat. Het webdesign en de gebruikte technieken zorgen voor een gebruiksvriendelijke en goede vindbaarheid van je website. We stoppen als websitebouwer veel tijd en energie in het vernieuwen en verbeteren van onze technieken en software. Zo krijg jij een up-to-date website die voorzien is van de nieuwste technieken.

Heb je een webapplicatie ontwikkeld Laravel, Symfony, CakePHP, Drupal, Magento, Zend Expressive of Zend Framework? Door de jaren heen hebben we hier al vele projecten in gerealiseerd. Dus zoek je een ontwikkelaar voor een nieuwe applicatie of support op je huidige webapplicatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Het is prettig zaken doen met een bedrijf, waarbij de bedrijfsfilosofie gericht is op klant tevredenheid en er meegedacht wordt om tot het beste resultaat te komen en er tijd besteed wordt aan persoonlijke aandacht.

Green Root Solutions

SAP / ABAP programmeur - Peter Groeneweg

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.
Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren