Over ons

Over ons

Pazion is gespecialiseerd in maatwerk en hecht aan persoonlijke aandacht en service. Loop je ergens tegenaan of wil je de efficiëntie van je bedrijf verhogen? We kunnen internetgerelateerde oplossingen aanbieden voor je problemen, iets waar we al jaren ervaring in hebben. Je kunt bij ons terecht voor het gehele technische traject van analyse, (door)ontwikkeling en beheer van websites, webapplicaties en mobiele applicaties. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 

Hoogwaardige webapplicaties

We ontwikkelen webapplicaties vanuit de gedachte dat die hoogwaardig gereedschap zijn om je bedrijfsprocessen te stroomlijnen. We kunnen webapplicaties realiseren die naadloos aansluiten op je behoefte en situatie, of het nu gaat om

  • het gemak te verhogen,
  • systemen naadloos op elkaar te laten aansluiten,
  • kostenbesparing te realiseren,
  • of de foutmarge terug te dringen.
Agile

Efficiënt en flexibel

Voor de ontwikkeling van je website of applicatie hanteren wij een flexibele, efficiënte werkwijze. Daarmee kunnen we de kosten voor je bovendien laag kunnen houden. Lees hier meer over onze agile werkwijze.

 
 
 

Up-to-date

De bouw van een website is van groot belang voor het eindresultaat. Ons webdesign en de gebruikte technieken maken je website gebruiksvriendelijk en goed vindbaar. We stoppen veel tijd en energie in het vernieuwen en verbeteren van onze technieken en software. Uiteraard allemaal voor de klant. Jij krijgt zo een up-to-date website die voorzien is van de nieuwste technieken.

Techniek

Technische ervaring

Zoek je een ontwikkelaar voor een nieuwe applicatie of support voor je huidige webapplicatie? Door de jaren heen hebben we al vele projecten gerealiseerd, in Laravel, Symfony, CakePHP, Drupal, Magento, Zend Expressive en Zend Framework.Wij werken veel makkelijker en efficiënter met het systeem dat door Pazion is ontwikkeld. Van een stand-alonesysteem zijn we overgestapt naar een ordersysteem dat helemaal online draait. Ik kan nu vanaf iedere locatie en apparaat mijn orders invoeren en doorsturen. De rapportage is zeer duidelijk, dus we weten op ieder moment hoe we ervoor staan.

The Agency

Erik Jan van Gestel, eigenaar The Agency

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.
Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren