Over ons

Over ons

Loop je ergens tegenaan of wil je de efficiëntie van je bedrijf verhogen? We kunnen ICT-oplossingen aanbieden voor je problemen, iets waar we jarenlange ervaring mee hebben. Je kunt bij ons terecht voor het gehele technische traject van analyse, (door)ontwikkeling en beheer van websites, webapplicaties en mobiele applicaties.

Achtergrond

Pazion is in 2003 begonnen als eenmanszaak. Oprichter/eigenaar Paul Groeneweg voorzag dat bedrijven steeds meer online zouden gaan doen, en daardoor ook meer IT-oplossingen nodig zou hebben. Vanaf het begin richtte Pazion zich dan ook op geavanceerde IT- en automatiseringsoplossingen voor MKB-bedrijven.

Vanaf 2006 is Pazion zich ook gaan toeleggen op het bouwen van online applicaties, zoals webshops. Mede door de behoeftes van de klanten, verschoof de focus naar het bouwen van webapplicaties. Dat leidde in 2011 tot het bouwen van Sitepublisher, het eigen CMS, waarmee nog beter en sneller gereageerd kon worden op de klantbehoefte. Inmiddels is Sitepublisher toe aan haar vierde versie, en is er met dit platform menig maatwerkapp gebouwd, tot grote tevredenheid van onze klanten. Het klantenbestand groeide en daarmee ook Pazion zelf: de eenmanszaak werd vanaf 2012 een bedrijf met meerdere werknemers, waaronder verschillende webdevelopers. Zo kunnen we meerdere en grotere projecten oppakken. Vanaf 2017 is Pazion een bv.
 

Efficiënt en persoonlijk

Pazion gespecialiseerd in maatwerk en werkt agile, dus zo efficiënt mogelijk. We hechten waarde aan persoonlijke aandacht en service. Wederzijds vertrouwen is cruciaal. Klanten houden we op de hoogte van het ontwikkelingsproces, en er is natuurlijk ruimte voor tussentijdse feedback. Zo kom je niet voor verrassingen te staan – tenzij ze positief zijn, natuurlijk. Ook hebben we ruime ervaring met een keur aan softwarepakketten. Die software houden we up to date: niet alleen voor onszelf, maar ook voor jou.
 
Bijzonder aan Pazion is dat je als klant direct en persoonlijk contact kunt opnemen met onze webdevelopers, mocht je ergens tegenaan lopen. Zo kunnen we je efficiënt helpen en blijf jij op de hoogte van de ontwikkelingen. Wees dus niet bang voor een projectmanager die alles afschermt.
 
Geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 

Ons team

Paul Groeneweg: eigenaar/webdeveloper
Richard van Duijvenbode: lead developer
Andy Egwumba: webdeveloper
Tom Groot: webdeveloper
Maarten Buser: internetmarketeer
Stijn Peters-Sengers: internetmarketeerPazion is voor ons al jaren een betrouwbare partner op het gebied van websitehosting, websiteontwikkeling en onderhoud. We ervaren de samenwerking als direct en open, precies zoals we zelf ook willen werken!

2ICT

Kantoor automatiseerder - Erwin Bruinink

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.
Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren