Remote Backup

Pazion biedt bij een webhosting account standaard een remote backup. Hiermee kunt u belangrijke documenten of andere bestanden veilig buitenshuis opslaan. U hoeft hier zelf niets voor te doen. Het biedt een stukje gemoedsrust, zodat u niet bang hoeft te zijn dat uw website-of e-mailgegevens verloren gaan.

Remote backup account

Naast de mogelijkheid van een hostingaccount kunt u bij ons ook terecht voor een remote backup account. Hiermee kunt u belangrijke documenten of andere bestanden veilig buitenshuis opslaan.

Neem contact met ons op en leg uw vraag voor en we kijken op welke manier we u kunnen helpen bij het opslaan of veilig stellen van uw kritische bedrijfs gegevens.

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Service

 
 

Een goede website of internetapplicatie blijft altijd in ontwikkeling. Omdat service bij Pazion centraal staat bieden wij je na oplevering van je website of internetapplicatie de ondersteuning die u nodig heeft. Door maatwerkoplossingen te bieden stemmen wij onze producten en diensten af op de individuele behoefte van de klant. Persoonlijke aandacht en service staan dan ook hoog in het vaandel.

Onze service
  • Support bij vragen via telefoon, email en live chat
  • Binnen 24 uur ondersteuning bij storing
  • Extra snelle Responstijden
  • Technische optimalisatie van de website
  • Afhandeling spoedvragen
  • Tussentijdse evaluatiebezoeken
  • Flexibiliteit

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

THANK YOU for the wonderful website and especially for the really great service.

BCM Academy GmbH

Consultant - Christiansen

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren