Nieuwsbrief applicatie

Nieuwsbrief applicatie
Pazion heeft een nieuwsbrief-applicatie ontwikkeld die u zelf kunt opmaken en versturen. Deze applicatie  is zeer gebruiksvriendelijk en kan toegevoegd worden aan uw Content Management Systeem (CMS). 

Een Nieuwsbrief in 4 stappen

1. De opmaak van de nieuwsbrief. Dit gebeurt door middel van een zogenaamde editor in het CMS
2. De selectie van de ontvangers. Dit kan door middel van een mailinglist of een vrije selectie
3. E-mail preview en test. Bekijk hoe de nieuwsbrief gaat worden en stuur de nieuwsbrief als test naar één of meerdere interne addressen. Zo bent u er zeker van dat de nieuwsbrief goed wordt getoond.
4. Verzenden nieuwsbrief. Dit gebeurt op een snelle, maar veilige manier. Dit omdat we dan zeker zijn dat alle nieuwsbrieven aankomen.

Meer resultaat halen uit je nieuwsbrief

Naast deze functionaliteiten wordt er een uitgebreid systeem aangeboden voor het bijhouden van de nieuwsbrieven. Hier kunt u bijvoorbeeld zien hoeveel mensen de nieuwsbrief hebben gelezen of hoeveel mensen er doorklikken naar de website. Op deze manier kunt u nog verder inspelen op de bezoekers en zo meer resultaat halen uit uw nieuwsbrief.


Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Service

 
 

Een goede website of internetapplicatie blijft altijd in ontwikkeling. Omdat service bij Pazion centraal staat bieden wij je na oplevering van je website of internetapplicatie de ondersteuning die u nodig heeft. Door maatwerkoplossingen te bieden stemmen wij onze producten en diensten af op de individuele behoefte van de klant. Persoonlijke aandacht en service staan dan ook hoog in het vaandel.

Onze service
  • Support bij vragen via telefoon, email en live chat
  • Binnen 24 uur ondersteuning bij storing
  • Extra snelle Responstijden
  • Technische optimalisatie van de website
  • Afhandeling spoedvragen
  • Tussentijdse evaluatiebezoeken
  • Flexibiliteit

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

Pazion is voor ons al jaren een betrouwbare partner op het gebied van websitehosting, websiteontwikkeling en onderhoud. We ervaren de samenwerking als direct en open, precies zoals we zelf ook willen werken!

2ICT

Kantoor automatiseerder - Erwin Bruinink

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren