Mobiele analyse

Mobiele analyse

Het analyseren van je mobiele app is één van de belangrijkste activiteiten, die nodig zijn voor het behalen van optimaal resultaat. Het is aan te raden om van tevoren goed na te denken over de vormgeving en structuur van je mobiele app. Pazion biedt hier de mogelijkheid om aan de hand van jouw wensen, een goede indeling te maken.

Is jouw site up-to-date?

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om bestaande mobiele app te analyseren vanuit een aantal verschillende invalshoeken. Deze zijn samen de basis voor een kwalitatief goede mobiele app die goed gevonden wordt in de zoekresultaten Google. Aan de hand van deze analyse kunnen wij eventueel verbeteringen aanpassen. Wij kijken naar de volgende punten:

  1. De gebruiksvriendelijkheid van de mobiele app, omdat dit de goede mobiele app onderscheidt van de minder goede. Als een bezoeker de mobiele app niet "handig" vindt, heb je grote kans dat deze je mobiele app snel weer verlaat. Daarom analyseren we de gebruiker, om zo een optimale gebruiksvriendelijkheid te produceren.
  2. De positie in de digitale markt, omdat dit bepaalt hoeveel mensen de mobiele app bezoeken. Een goede positie betekent veel verkeer, wat uiteindelijk meer oplevert voor jouw bedrijf.
  3. De gebruikte techniek van de mobiele app, omdat een goede techniek optimaal bij moet dragen aan de gebruiksvriendelijkheid en de promotie van de mobiele app. We bekijken of de techniek voldoet aan deze functie, zodat jouw mobiele app op alle fronten voldoet aan de wensen van jou, jouw bezoekers en de zoekmachines.

Laat jouw mobiele app analyseren

Wil je graag weten hoe jouw eigen mobiele app ervoor staat? Neem contact met ons op. Wij zorgen dat je voor een gratis een duidelijk overzicht krijgt van de mogelijke verbeterpunten.

Actie: mobiele app laten analyseren!

Je wilt meer bezoekers op je mobiele app ? Laat je nieuwe of bestaande mobiele app door ons analyseren op voor jouw interessante zoekwoorden. Uiteraard is deze scan geheel vrijblijvend!

Complexe applicaties

Voor complexere webapplicaties biedt Pazion de mogelijkheid om samen met de klant te analyseren wat het doel van de applicatie precies is. Daarna wordt er gekeken hoe dit doel op een zo efficiënt mogelijke manier bereikt kan worden. Aan de hand van de grote en de complexiteit van de applicatie worden vervolgstappen genomen.

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Service

 
 

Een goede website of internetapplicatie blijft altijd in ontwikkeling. Omdat service bij Pazion centraal staat bieden wij je na oplevering van je website of internetapplicatie de ondersteuning die u nodig heeft. Door maatwerkoplossingen te bieden stemmen wij onze producten en diensten af op de individuele behoefte van de klant. Persoonlijke aandacht en service staan dan ook hoog in het vaandel.

Onze service
  • Support bij vragen via telefoon, email en live chat
  • Binnen 24 uur ondersteuning bij storing
  • Extra snelle Responstijden
  • Technische optimalisatie van de website
  • Afhandeling spoedvragen
  • Tussentijdse evaluatiebezoeken
  • Flexibiliteit

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.

Het geleverde maatwerk ziet er erg goed uit! Het werkt precies zoals wij het voor ogen hadden. We zijn hier heel blij mee. Ook de gevraagde import/export functie ziet er goed en overzichtelijk uit.

Orion B.V.

Tino de Jong

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren