Agile Werkwijze

Voor de ontwikkeling van uw website hanteren we een agile werkwijze.

Voor de ontwikkeling van uw website of applicatie hanteren wij een agile werkwijze. De werkwijze is ontwikkeld om op een efficiënte manier te werk te gaan om zo de kosten laag te houden. Er wordt gewerkt aan de hand van korte termijnen, ook wel sprints genoemd.

Aan het einde van een sprint krijgt u een oplevering van een product of werkende wat tijdens die sprint is ontwikkeld. U krijgt de tijd om de producten te beoordelen of deze naar wens zijn en heeft u de mogelijkheid om gewenste wijzigingen door te geven.Zo kunnen we per stap samen met u kijken of we op de goede weg zitten, voordat we naar de volgende stap gaan.

Uw feedback is essentieel voor deze werkwijze, zo kunnen we direct aanpassingen maken en snel bijsturen, zodat het product aan uw wensen voldoet. Door deze werkwijze blijft u betrokken bij het project en heeft u constant een overzicht  over de ontwikkeling van uw product.
  • Duidelijk overzicht van de ontwikkeling van uw product.
  • Direct aanpassingen aan de hand van uw wensen.
  • Het eindproduct wat u voor ogen heeft.
  • Ieder termijn  een oplevering van een product of werkende software. 

Via via kwam ik in contact met Pazion. Het zelf kunnen wijzigen van de website en het hebben van een goed en snel bereikbaar aanspreekpunt waren voor mij reden een hostingcontract af te sluiten met dit bureau.

HJ Bouwkundig Tekenbureau

Technisch tekenaar - Jan Hartman

Bel vrijblijvend op 026-3020038

Of vul je telefoonnummer in en wij bellen jou!


Contact

Heeft u een vraag, een opmerking, commentaar of een suggestie? Laat het ons weten. We horen graag uw mening en kijken met plezier of we iets voor u kunnen betekenen.
 
 
Uw vraag wordt met zorg gelezen en beantwoord.
Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.
Accepteren